Philip

Philip

Philip

En till King Sites webbplats

PERFECT GETAWAY LOOK

Hur klär du dig för ett par dagars semester? Jo, med en ljusblå prince of Wales mönstrat kavaj i en skön bomullskvalité, långärmad piqué och dressade vita bomullsbyxor. Snyggt kombinerat, väl färgkordinerat och lagom välklätt för ett par dagars ledigt. Samtliga plagg kommer från Hacketts härliga vårkollektion.

Philip Conradsson  |  Publicerad 2016-06-29 13:31  |  Lästid: < 1 minuter


Hur klär du dig för ett par dagars semester? Jo, med en ljusblå prince of Wales mönstrat kavaj i en skön bomullskvalité, långärmad piqué och dressade vita bomullsbyxor. Snyggt kombinerat, väl färgkordinerat och lagom välklätt för ett par dagars ledigt.

Samtliga plagg kommer från Hacketts härliga vårkollektion.

Dela på Facebook
Tweeta