Philip

Philip

Philip

En till King Sites webbplats

HOLLYWOODS NYA HJÄLTE: ALEXANDER SKARSGÅRD

Det har inte gått dåligt för bröderna Skarsgård de senaste åren och inte minst för den förstfödda Alexander som är hetare än någonsin. Idag är det USA premiär för hans senaste film ”The Legend of Tarzan” där han själv spelar huvudrollsinnehavaren Tarzan. Med sig har han de världskända skådespelarna Margot Robbie( Jane) och Samuel L […]

Philip Conradsson  |  Publicerad 2016-07-01 15:21  |  Lästid: < 1 minuter

Det har inte gått dåligt för bröderna Skarsgård de senaste åren och inte minst för den förstfödda Alexander som är hetare än någonsin. Idag är det USA premiär för hans senaste film ”The Legend of Tarzan” där han själv spelar huvudrollsinnehavaren Tarzan. Med sig har han de världskända skådespelarna Margot Robbie( Jane) och Samuel L Jackson(Tarzans sidekick).

Här ser ni bilder från en skyskrapa i New York där Alexander blivit plåtad och intervjuad för Mr Porter, läs hela intervjun här!

Dela på Facebook
Tweeta