Philip

Philip

Philip

En till King Sites webbplats

HELT RÄTT MED RUTIGT

(function(d, i, n, w, h, o, o2) { var ss = d.getElementsByTagName(’script’), st = d.getElementById(’embed-’+ i); var s = d.createElement(’script’); s.src = ’//’+ o2 +’js/apprlembed.js’; s.addEventListener(’load’, function() { new ApprlEmbed(st, i, n, w, h, o); }); st.parentNode.insertBefore(s, st); })(document, ’ace6bf91de4541279ff9d6ea7ad53115’, ’hej-8’, ’100%’, ’87’, ’apprl.com’,’s.apprl.com/’); + follow Philip Conradsson on APPRL Rutigt, randigt och färg ska […]

Philip Conradsson  |  Publicerad 2016-07-04 12:10  |  Lästid: < 1 minuter

(function(d, i, n, w, h, o, o2) {
var ss = d.getElementsByTagName(’script’), st = d.getElementById(’embed-’+ i);
var s = d.createElement(’script’);
s.src = ’//’+ o2 +’js/apprlembed.js’;
s.addEventListener(’load’, function() {
new ApprlEmbed(st, i, n, w, h, o);
}); st.parentNode.insertBefore(s, st);
})(document, ’ace6bf91de4541279ff9d6ea7ad53115’, ’hej-8’, ’100%’, ’87’, ’apprl.com’,’s.apprl.com/’);

Rutigt, randigt och färg ska man verkligen inte vara rädd att prova, däremot nödvändigtvis inte tillsammans. Ljusblått må inte vara den mest färgstarka kulören men känns absolut mer spännande än en klassisk marinblå. Matcha med ett par vita jeans, bruna skor och brun väska för ett somrigt, medvetet och elegant helhetsintryck.

Kavaj: Morris Heritage Jeans: NN07 Skjorta: Barba Napoli Väska: Baron Slips: Roda Glasögon: Nividas Solglasögon: Italian Independent Parfym: Maison Margiela


Dela på Facebook
Tweeta