Philip

Philip

Philip

En till King Sites webbplats

STILIKON: JAKE GRANTHAM

En av de mest inspirerande yngre förmågorna inom branschen de senaste åren, Jake Grantham från The Armoury. Med en genomgående välklätt utryck där måttsydda pinstripe-kostymer kombineras med denimskjortor och virkade slipsar, kombineras det skräddade med mer avslappnade influenserna. Jake tar i min mening de uttjatade begreppet ”nonchalant elegans” helt ny nivå, hatten av!

Philip Conradsson  |  Publicerad 2016-07-04 14:30  |  Lästid: < 1 minuter

En av de mest inspirerande yngre förmågorna inom branschen de senaste åren, Jake Grantham från The Armoury. Med en genomgående välklätt utryck där måttsydda pinstripe-kostymer kombineras med denimskjortor och virkade slipsar, kombineras det skräddade med mer avslappnade influenserna. Jake tar i min mening de uttjatade begreppet ”nonchalant elegans” helt ny nivå, hatten av!

Dela på Facebook
Tweeta