Philip

Philip

Philip

En till King Sites webbplats

CASUAL WEDNESDAY MED LAPO ELKANN

Det är få personer som kan bära upp en grön smoking med svarta peak lapel slag i storleken störst utan att få det se tillgjort eller fånigt ut. Någon som kan är Fiatarvingen Lapo Elkann. Givetvis måste den något nedtonade gröna outfiten matchas med en camouflage färgad Ferrari lagom till en galapremiär i Cannes för […]

Philip Conradsson  |  Publicerad 2016-07-06 14:00  |  Lästid: < 1 minuter

Det är få personer som kan bära upp en grön smoking med svarta peak lapel slag i storleken störst utan att få det se tillgjort eller fånigt ut. Någon som kan är Fiatarvingen Lapo Elkann. Givetvis måste den något nedtonade gröna outfiten matchas med en camouflage färgad Ferrari lagom till en galapremiär i Cannes för ett par månader sen. Otroligt ballt och lagom ödmjuk, eller hur? 

Dela på Facebook
Tweeta