Philip

Philip

Philip

En till King Sites webbplats

TUDOR PELAGOS SUMMER EDITION

Verkligen fastnat för Tudors nya upplaga av den klassiska modellen Pelagos i en djupblå färg med gummiband. Klockan har alla riktmärken en klassiska dykarklockorna bör ha och är givetvis både stöt, stryk och vattentålig. Men sin avskalade och tidlösa design känns klockan en riktig trotjänare med alla förutsättningar att sitta limmad på handleden i många […]

Philip Conradsson  |  Publicerad 2016-07-07 11:00  |  Lästid: < 1 minuter

Verkligen fastnat för Tudors nya upplaga av den klassiska modellen Pelagos i en djupblå färg med gummiband. Klockan har alla riktmärken en klassiska dykarklockorna bör ha och är givetvis både stöt, stryk och vattentålig. Men sin avskalade och tidlösa design känns klockan en riktig trotjänare med alla förutsättningar att sitta limmad på handleden i många år framöver.

Dela på Facebook
Tweeta