Philip

Philip

Philip

En till King Sites webbplats

MIDDAG MED VÄNNER

I onsdags försökte jag och min goda vän Axel slänga ihop en råbiff till våra underbara flickvänner. Efter två och en halv timmes slit, brända potatisar och en sås som skar sig senare blev det här tillslut resultatet. Vi ger oss själva godkänt med snudd på väl godkänt, kanske just för att vi själva lagade […]

Philip Conradsson  |  Publicerad 2016-07-08 11:20  |  Lästid: < 1 minuter

I onsdags försökte jag och min goda vän Axel slänga ihop en råbiff till våra underbara flickvänner. Efter två och en halv timmes slit, brända potatisar och en sås som skar sig senare blev det här tillslut resultatet. Vi ger oss själva godkänt med snudd på väl godkänt, kanske just för att vi själva lagade det. Det är ju trots allt tanken som räknas?  

Dela på Facebook
Tweeta