Philip

Philip

Philip

En till King Sites webbplats

WEEKEND LOOK

// + follow Philip Conradsson on APPRL Marinblått och dubbelknäppt tillsammans med ett par tvättade jeans gör sig otroligt bra för sommaren. Kombinera med et tunn långärmad pikétröja och vita krispiga sneakers för ett lagom uppklätt intryck inför helgens bravader. Kavaj: Gant Byxor: Gant Rugger Pikétröja: NN07 Sneakers: Saucony Hatt: Tiger of Sweden Klocka: Triwa […]

Philip Conradsson  |  Publicerad 2016-07-08 13:30  |  Lästid: < 1 minuter

//

Marinblått och dubbelknäppt tillsammans med ett par tvättade jeans gör sig otroligt bra för sommaren. Kombinera med et tunn långärmad pikétröja och vita krispiga sneakers för ett lagom uppklätt intryck inför helgens bravader.

Kavaj: Gant Byxor: Gant Rugger Pikétröja: NN07 Sneakers: Saucony Hatt: Tiger of Sweden Klocka: Triwa Korthållare: Tommy Hilfiger Scarf: Tiger of Sweden Solglasögon: Nividas Hårvårdsprodukt: American Crew Parfym: Calvin Klein


Dela på Facebook
Tweeta