Philip

Philip

Philip

En till King Sites webbplats

BACK TO WORK

// + follow Philip Conradsson on APPRL Att komma tillbaka till jobb efter ett par veckor semester är alltid lite motigt, men varför inte göra det allra snyggaste sätt. Ett otroligt bra alternativ för sensommar och höst är att investera i en tidlös car coat som håller dig både torr, varm och klädd för varje […]

Philip Conradsson  |  Publicerad 2016-08-01 12:45  |  Lästid: < 1 minuter

//

Att komma tillbaka till jobb efter ett par veckor semester är alltid lite motigt, men varför inte göra det allra snyggaste sätt. Ett otroligt bra alternativ för sensommar och höst är att investera i en tidlös car coat som håller dig både torr, varm och klädd för varje tillfälle. Kombinera med ett par krispiga vita sneakers och klassiskt beige chinos, för ibland är det enkla de absolut bästa.

Jacka: Aspesi Chinos: Incotex Tröja: NN07 Sneakers: Sand Datorväska: Baron Scarf: Eton Glasögon: Nividas Klocka: Manuel Bozzi Armband: Skultuna


Dela på Facebook
Tweeta