Philip

Philip

Philip

En till King Sites webbplats

JOEL KINNAMAN – MR. PORTER x ZEGNA

En av flera svenska skådespelare gör stor succé i Hollywood just nu är Joel Kinnaman. Nyligen intervjuades han av Mr. Porter och plåtades men noggrant utvalda plagg från det italienska modehuset  Ermeneglido Zengas höstkollektion. I natt släpps hans allra senaste film ”Suicide Squad” där han spelar mot Will Smith, Margot Robbie och Jared Leto. En […]

Philip Conradsson  |  Publicerad 2016-08-01 15:00  |  Lästid: < 1 minuter
85350fdf-3f6c-49aa-a63f-2661caba70c0Joelkinnaman 2

En av flera svenska skådespelare gör stor succé i Hollywood just nu är Joel Kinnaman. Nyligen intervjuades han av Mr. Porter och plåtades men noggrant utvalda plagg från det italienska modehuset  Ermeneglido Zengas höstkollektion. I natt släpps hans allra senaste film ”Suicide Squad” där han spelar mot Will Smith, Margot Robbie och Jared Leto. En film som jag verkligen sätt fram emot under en lång tid!

Dela på Facebook
Tweeta