Philip

Philip

Philip

En till King Sites webbplats

GQ STYLE – GIORGIO ARMANI x FUTURE

2013 släppte rapparen Future hitten ”Bugatti” som blev en dundersuccé och karriären har sedan dess bara eskalerat. Nyligen lanserade modelegenden Giorgio Armani sin kollektion för just samma bilmärke och varför inte slå ihop de båda världsstjärnorna i en och samma plåtning. Resultatet ger verkligen en skön kontrast mot det man brukar se och känns samtidigt […]

Philip Conradsson  |  Publicerad 2016-08-11 10:30  |  Lästid: < 1 minuter
future.armani

2013 släppte rapparen Future hitten ”Bugatti” som blev en dundersuccé och karriären har sedan dess bara eskalerat. Nyligen lanserade modelegenden Giorgio Armani sin kollektion för just samma bilmärke och varför inte slå ihop de båda världsstjärnorna i en och samma plåtning. Resultatet ger verkligen en skön kontrast mot det man brukar se och känns samtidigt helt rätt i tid.

Dela på Facebook
Tweeta