Philip

Philip

Philip

En till King Sites webbplats

SMART CASUAL LOOK

// + follow Philip Conradsson on APPRL En ledigare utstyrsel, perfekt för helgens aktiviteter eller en mer avslappnad klädsel på jobbet. I en längre funktionsjacka har man mycket nytta, framförallt när den blir som mer likt en rock och då passar till både kostym och chinos. Kombinera med en mer höstigt sko i form av […]

Philip Conradsson  |  Publicerad 2016-08-11 12:30  |  Lästid: < 1 minuter

//

En ledigare utstyrsel, perfekt för helgens aktiviteter eller en mer avslappnad klädsel på jobbet. I en längre funktionsjacka har man mycket nytta, framförallt när den blir som mer likt en rock och då passar till både kostym och chinos. Kombinera med en mer höstigt sko i form av en hög dubble monkstrap, denimskjorta och en grövre stickad tröja med luva. Smart, funktionellt och lagom klätt!

Rock: Filippa K Byxor: NN07 Skjorta: J.Lindeberg Tröja: Gant Rugger Skor: Crockett & Jones Klocka: Triwa Parfym: Maison Margiela


Dela på Facebook
Tweeta