Philip

Philip

Philip

En till King Sites webbplats

BEST DRESSED ON SCREEN: PEAKY BLINDERS

En av de absolut bästa serierna jag någon sin sätt och som jag tidingare skrivit om här på bloggen. Peaky Blinders handlar om en gangsterfamilj i 1920-talets Birmingham där deras brutala ledare Tomas Shelby vill få det bättre ställt för sig själv och sin familj efter hans traumatiska upplevelser under första världskriget. Genom våld, mutning […]

Philip Conradsson  |  Publicerad 2016-08-15 18:30  |  Lästid: < 1 minuter

En av de absolut bästa serierna jag någon sin sätt och som jag tidingare skrivit om här på bloggen. Peaky Blinders handlar om en gangsterfamilj i 1920-talets Birmingham där deras brutala ledare Tomas Shelby vill få det bättre ställt för sig själv och sin familj efter hans traumatiska upplevelser under första världskriget. Genom våld, mutning och olaglig verksamhet följer vi Tomas och hans bröder i kampen att driva in pengar och skräck i befolkningen för att själva leva under så bra förutsättningar som möjligt. 

Själv njuter jag lika mycket åt själva klädsel som serien i sig där tredelade tweedkostymer, knälånga rockar och kepsar är vardagsmat och lika självklart som en par jeans och sneakers skulle vara idag. 

Dela på Facebook
Tweeta