Philip

Philip

Philip

En till King Sites webbplats

SMAKPROV FRÅN HACKETT AW16

Hösten närmar sig med stormsteg och varför inte tackla den på allra bästa sätt? Hackett släpper en helt ny så kallad Mac-kollektion med funktionsdugliga plagg passande till både vardag, jobb eller fest. De båda modellerna kommer i färgerna navy och tan i både enkelknäppt och dubbelknäppt, personligen slår jag verkligen ett slag för den ljust […]

Philip Conradsson  |  Publicerad 2016-08-23 23:00  |  Lästid: < 1 minuter
hackett.aw16pic

Hösten närmar sig med stormsteg och varför inte tackla den på allra bästa sätt? Hackett släpper en helt ny så kallad Mac-kollektion med funktionsdugliga plagg passande till både vardag, jobb eller fest. De båda modellerna kommer i färgerna navy och tan i både enkelknäppt och dubbelknäppt, personligen slår jag verkligen ett slag för den ljust beigea i dubbelknäppt.

Dela på Facebook
Tweeta