Philip

Philip

Philip

En till King Sites webbplats

DEN PERFEKTA HÖSTLOOKEN

// + follow Philip Conradsson on APPRL En tidig höstlook som känns lagom uppklädd och mixar inslag av både sommar och just höst. Klassiska flanellbyxor i mörkgrått är alltid rätt när temperaturen sakta men säkert börjar sjunka neråt i grader, matcha med en ljusare denimskjorta och stickad jacka i bomber-modell i bomull. I min mening […]

Philip Conradsson  |  Publicerad 2016-08-25 19:15  |  Lästid: < 1 minuter

//

En tidig höstlook som känns lagom uppklädd och mixar inslag av både sommar och just höst. Klassiska flanellbyxor i mörkgrått är alltid rätt när temperaturen sakta men säkert börjar sjunka neråt i grader, matcha med en ljusare denimskjorta och stickad jacka i bomber-modell i bomull. I min mening funkar tassle loafers även en bra bit in på hösten och jag använder det vid varje tillfälle vädret och outfiten tillåter.

Bomberjacka: J.Lindeberg Byxor: Tiger of Sweden Skjorta: Gant Diamond Skor: Crockett & Jones Väska: Baron Slips: Roda: Glasögon: Nividas Armband: Eton Korthållare: Sandqvist Mobilskal: Day Birger et Mikkelsen


Dela på Facebook
Tweeta