Philip

Philip

Philip

En till King Sites webbplats

STOCKHOLM FASHION WEEK DAY 1 – LG PERFECT BLACK PERFECT COLOR

Första dagen på Stockholm Fashion week och jag kommer tillsammans med LG att fota streetstyle-bilder under de kommande tre dagarna där temat kommer vara #PerfectBlackPerfectColour. I detta nu tillverkas en av världens bästa skärmteknologier, så kallad ”Oled” där det går att återge den perfekta svarta färgen som i sin tur gör att färgerna runt omkring […]

Philip Conradsson  |  Publicerad 2016-08-29 15:20  |  Lästid: 2 minuter

Första dagen på Stockholm Fashion week och jag kommer tillsammans med LG att fota streetstyle-bilder under de kommande tre dagarna där temat kommer vara #PerfectBlackPerfectColour. I detta nu tillverkas en av världens bästa skärmteknologier, så kallad ”Oled” där det går att återge den perfekta svarta färgen som i sin tur gör att färgerna runt omkring blir otroligt intensiva. Häng med under veckan för den få inspiration och streetsyle-bilder som stämmer överens med precis det jag själv gillar stilmässigt!

Dela på Facebook
Tweeta