Philip

Philip

Philip

En till King Sites webbplats

DAGS FÖR ULL

// + follow Philip Conradsson on APPRL Nu är det dags att byta ut tunn linne mot ull i garderoben, något jag verkligen ser fram emot varje säsong. Däremot tycker jag man ska behålla de ljusa och somrigare färgerna som gör sig precis lika bra en höst som en vår. Här är en avskalad, enkel […]

Philip Conradsson  |  Publicerad 2016-09-05 18:20  |  Lästid: < 1 minuter

//

Nu är det dags att byta ut tunn linne mot ull i garderoben, något jag verkligen ser fram emot varje säsong. Däremot tycker jag man ska behålla de ljusa och somrigare färgerna som gör sig precis lika bra en höst som en vår. Här är en avskalad, enkel och elegant outfit för både jobb och fest, vad tycker ni?

Rock: Morris Heritage Byxor: Tiger of Sweden Tröja: NN07 Skor: RM Williams Väska: Tommy Hilfiger Scarf: Becksändergaard Parfym: Saint Laurent Korthållare: Saint Laurent


Dela på Facebook
Tweeta