Philip

Philip

Philip

En till King Sites webbplats

HÖSTROCK FRÅN ITALIENSKA BOGLIOLI

Philip Conradsson  |  Publicerad 2016-09-07 12:05  |  Lästid: < 1 minut
bogliolicoataw16

Redan hittat ett favoritplagg från den italienska märket Boglioli som tillverkar okonstruerade kavajer och rockar av absolut högsta kvalité. Denna enkelknäppt mikroruta i marinblått med skiftande inslag av ljusare blått som både går att dressa upp och dressa ner och passar ypperligt till både jobb och vardags.

Ni hittar rocken här.

Dela på Facebook
Tweeta

HÖSTROCK FRÅN ITALIENSKA BOGLIOLI

Philip Conradsson  |  Publicerad 2016-09-07 12:05  |  Lästid: < 1 minut
bogliolicoataw16

Redan hittat ett favoritplagg från den italienska märket Boglioli som tillverkar okonstruerade kavajer och rockar av absolut högsta kvalité. Denna enkelknäppt mikroruta i marinblått med skiftande inslag av ljusare blått som både går att dressa upp och dressa ner och passar ypperligt till både jobb och vardags.

Ni hittar rocken här.

Dela på Facebook
Tweeta