Philip

Philip

Philip

En till King Sites webbplats

SUITSUPPLY AW 16 – ROCKET MAN

Det holländska företaget Suitsupply levererar för hösten 2016 sin snyggaste kampanj någonsin med inspiration från rymden och miljön däromkring. Varumärket här gjort sig känt världen över för sin överkomliga prisbild i kombination med den kvalité och passform man får för pengarna. Nyligen öppnades dess första butik i Skandinavien i Danmarks huvudstad, Köpenhamn och förhoppningsvis ser vi […]

Philip Conradsson  |  Publicerad 2016-09-14 17:40  |  Lästid: < 1 minuter
suitsupplyaw16.1 suitsupplyaw16

Det holländska företaget Suitsupply levererar för hösten 2016 sin snyggaste kampanj någonsin med inspiration från rymden och miljön däromkring. Varumärket här gjort sig känt världen över för sin överkomliga prisbild i kombination med den kvalité och passform man får för pengarna. Nyligen öppnades dess första butik i Skandinavien i Danmarks huvudstad, Köpenhamn och förhoppningsvis ser vi även en öppning i Stockholm inom en snar framtid.

Dela på Facebook
Tweeta