Philip

Philip

Philip

En till King Sites webbplats

NEW IN: A DAY’S MARCH

Har under sommaren bott i min skjortjacka från A Day’s March i olivgrönt och kunde inte låta bli att klicka hem en även i marinblått. Perfekt plagg att bära över en kavaj eller precis som den är med en skjorta, tröja eller t-shirt undertill. Varumärket har valt att helt utesluta försäljning mot återförsäljare och säljer […]

Philip Conradsson  |  Publicerad 2016-09-16 19:20  |  Lästid: < 1 minuter

Har under sommaren bott i min skjortjacka från A Day’s March i olivgrönt och kunde inte låta bli att klicka hem en även i marinblått. Perfekt plagg att bära över en kavaj eller precis som den är med en skjorta, tröja eller t-shirt undertill. Varumärket har valt att helt utesluta försäljning mot återförsäljare och säljer bara via sina egna butiker och online, på så vis håller plaggen både en otroligt hög kvalité men har samtidigt ett otroligt förmånligt pris.

Dela på Facebook
Tweeta