Philip

Philip

Philip

En till King Sites webbplats

FAVORITES FROM HACKET x ASTON MARTIN

Det långa samarbetet mellan det brittiska lyxbilsmärket Aston Martin och Hackett fortsätter. Inför hösten 2016 släpps den så kallade ”capsule” kollektionen med ett antal utvalda plagg i allt från kavajer och jackor till byxor och accessoarer. Här är mina tre favoriter från den nylanserade kollektionen!

Philip Conradsson  |  Publicerad 2016-09-17 11:00  |  Lästid: < 1 minuter
Hackett.AstonMartin

Det långa samarbetet mellan det brittiska lyxbilsmärket Aston Martin och Hackett fortsätter. Inför hösten 2016 släpps den så kallade ”capsule” kollektionen med ett antal utvalda plagg i allt från kavajer och jackor till byxor och accessoarer. Här är mina tre favoriter från den nylanserade kollektionen!

Dela på Facebook
Tweeta