Philip

Philip

Philip

En till King Sites webbplats

MARINBLÅ MOCKAJACKA

// + follow Philip Conradsson on APPRL Mockajacka är alltid en bra idé och funkar i så många olika sammanhang. Här är en av mina favoriter för hösten, en marinblå modell från Gant som kommer bli en favorit i garderoben i många säsonger framöver. Matcha med en ljusgrå polotröja, tvättade blåjeans och ett par klassiska […]

Philip Conradsson  |  Publicerad 2016-09-19 14:50  |  Lästid: < 1 minuter

//

Mockajacka är alltid en bra idé och funkar i så många olika sammanhang. Här är en av mina favoriter för hösten, en marinblå modell från Gant som kommer bli en favorit i garderoben i många säsonger framöver. Matcha med en ljusgrå polotröja, tvättade blåjeans och ett par klassiska svarta kängor. I långa loppet handlar det om att köpa plagg som funkar över tid!

Jacka: Gant Diamond Polotröja: Tommy Hilfiger Jeans: Gant Rugger Skor: Loake Halsduk/Scarf: Oscar Jacobson Klocka: Armani Glasögon: Nividas Parfym: Calvin Klein Armband: Eton


Dela på Facebook
Tweeta