Philip

Philip

Philip

En till King Sites webbplats

BOMBERJACKA – PRIVATE WHITE V.C.

En helt fantastiskt trevlig bombarjacka från brittiska Private White V.C. i mollskinn, en ruggad bomullskvalité som kan liknas med en tjockare sammetskvalité. Private White V.C. tillverkar samtliga av sina plagg för hand i dess fabrik utanför Manchester och samtliga råvaror hämtas från runt omkring Storbritannien. Ni hittar jackan här.

Philip Conradsson  |  Publicerad 2016-09-26 13:15  |  Lästid: < 1 minuter

privatewhiteEn helt fantastiskt trevlig bombarjacka från brittiska Private White V.C. i mollskinn, en ruggad bomullskvalité som kan liknas med en tjockare sammetskvalité. Private White V.C. tillverkar samtliga av sina plagg för hand i dess fabrik utanför Manchester och samtliga råvaror hämtas från runt omkring Storbritannien.

Ni hittar jackan här.

Dela på Facebook
Tweeta