Philip

Philip

Philip

En till King Sites webbplats

BEIGE & GREY COMBO

// + follow Philip Conradsson on APPRL Bara för att kvalitéerna blir tjockare och murrigare betyder det inte att färgerna kan behålla en ljus och härlig färgskala även för hösten. Beigt och grått funkar alltid otroligt bra tillsammans och vi byter ut helt enkelt ut bomull och linne mot ull, kashmir och flanell. Matcha med […]

Philip Conradsson  |  Publicerad 2016-09-28 13:00  |  Lästid: < 1 minuter

//

Bara för att kvalitéerna blir tjockare och murrigare betyder det inte att färgerna kan behålla en ljus och härlig färgskala även för hösten. Beigt och grått funkar alltid otroligt bra tillsammans och vi byter ut helt enkelt ut bomull och linne mot ull, kashmir och flanell. Matcha med skor och bälte i samma kastanjebruna färg för ett medvetet och stilsäkert helhetsintryck.

Kavaj: Oscar Jacobson Byxor: Morris Skjorta: Eton Skor: Crockett & Jones Väska: Baron Bälte: Crockett & Jones Klocka: Tomas Sabo Solglasögon: Ray Ban Bröstnäsduk: Tiger of Sweden


Dela på Facebook
Tweeta