Philip

Philip

Philip

En till King Sites webbplats

LEVIS WORKSHOP – NEW RELEASE 505c

För ett par veckor sedan hade jag möjlighet att delta i Levis workshop för släppet av den nygamla jeansmodellen 505c som fått ett helt nytt ansiktslyft. Under dagen hade vi möjlighet att både designa och styla vår egna 505c:a samt tillverka egna prints, ser fram emot att få hänga upp den på väggen i lägenheten. […]

Philip Conradsson  |  Publicerad 2016-09-28 10:30  |  Lästid: 2 minuter

För ett par veckor sedan hade jag möjlighet att delta i Levis workshop för släppet av den nygamla jeansmodellen 505c som fått ett helt nytt ansiktslyft. Under dagen hade vi möjlighet att både designa och styla vår egna 505c:a samt tillverka egna prints, ser fram emot att få hänga upp den på väggen i lägenheten. Tack Levis för en fantastisk trevlig dag och kväll!

Dela på Facebook
Tweeta