Philip

Philip

Philip

En till King Sites webbplats

NEW WEEK NEW LOOK

// + follow Philip Conradsson on APPRL Simpelt och enkelt med en skön mix av olika kvalitéer och mer vågade och färgglada accessoarer. Vill verkligen slå ett slag för flanellbyxan som är perfekt om man vill känna sig lagom uppklädd och som samtidigt klara av kylan under hela höst och vinterhalvåret på bästa sätt. Håller […]

Philip Conradsson  |  Publicerad 2016-10-03 17:30  |  Lästid: < 1 minuter

//

Simpelt och enkelt med en skön mix av olika kvalitéer och mer vågade och färgglada accessoarer. Vill verkligen slå ett slag för flanellbyxan som är perfekt om man vill känna sig lagom uppklädd och som samtidigt klara av kylan under hela höst och vinterhalvåret på bästa sätt. Håller ni inte med?

Kavaj: Morris Heritage Byxor: J.Lindeberg Skjorta: Gant Skor: Loake Väska: J.Lindeberg Scarf: Stenströms Klocka: Tomas Sabo Slips: Eton Armband: Boss


Dela på Facebook
Tweeta

NEW WEEK NEW LOOK

// + follow Philip Conradsson on APPRL Simpelt och enkelt med en skön mix av olika kvalitéer och mer vågade och färgglada accessoarer. Vill verkligen slå ett slag för flanellbyxan som är perfekt om man vill känna sig lagom uppklädd och som samtidigt klara av kylan under hela höst och vinterhalvåret på bästa sätt. Håller […]

Philip Conradsson  |  Publicerad 2016-10-03 17:30  |  Lästid: < 1 minuter

//

Simpelt och enkelt med en skön mix av olika kvalitéer och mer vågade och färgglada accessoarer. Vill verkligen slå ett slag för flanellbyxan som är perfekt om man vill känna sig lagom uppklädd och som samtidigt klara av kylan under hela höst och vinterhalvåret på bästa sätt. Håller ni inte med?

Kavaj: Morris Heritage Byxor: J.Lindeberg Skjorta: Gant Skor: Loake Väska: J.Lindeberg Scarf: Stenströms Klocka: Tomas Sabo Slips: Eton Armband: Boss


Dela på Facebook
Tweeta