Philip

Philip

Philip

En till King Sites webbplats

3 x SNYGGASTE FLANELLSKJORTORNA

// + follow Philip Conradsson on APPRL I mitt senaste inlägg slog jag ett slag för flanellbyxan och dess funktionalitet och såhär års. På samma sätt vill jag lyfta fram flanellskjortan som även den har många fördelar och känns mer aktuell än någonsin. Personligen föredrar jag en tunnare flanellkvalité med en bredare cut-away krage eller […]

Philip Conradsson  |  Publicerad 2016-10-05 06:20  |  Lästid: < 1 minuter

//

I mitt senaste inlägg slog jag ett slag för flanellbyxan och dess funktionalitet och såhär års. På samma sätt vill jag lyfta fram flanellskjortan som även den har många fördelar och känns mer aktuell än någonsin. Personligen föredrar jag en tunnare flanellkvalité med en bredare cut-away krage eller högre button-down krage som funkar både med slips eller i ett mer ledigt sammanhang. Här är mina tre favoriter för hösten!

EtonBarba NapoliStenströms


Dela på Facebook
Tweeta