Philip

Philip

Philip

En till King Sites webbplats

FRIDAYS LOOK

// + follow Philip Conradsson on APPRL   I veckan besöka jag Care of Carls huvudkontor i Sveriges klädmekka, Borås. Förutom ett grymt möte resulterade besöket i en serie bilder med sammanlagt 4 outfits där kläderna oavkortat kommer från Care of Carls hemsida. Här är det första outfiten av de fyra, håll till godo så […]

Philip Conradsson  |  Publicerad 2016-10-07 10:55  |  Lästid: 2 minuter

//

philip.conradsson philipconradsson  philipconradsson1

philipconradsson.carl


I veckan besöka jag Care of Carls huvudkontor i Sveriges klädmekka, Borås. Förutom ett grymt möte resulterade besöket i en serie bilder med sammanlagt 4 outfits där kläderna oavkortat kommer från Care of Carls hemsida. Här är det första outfiten av de fyra, håll till godo så länge!

Kavaj: L.B.M 1911 Skjorta: Eton Jeans: Gant Rugger Skor: Buttero Slips: Drakes Glasögon: Oliver People

Dela på Facebook
Tweeta