Philip

Philip

Philip

En till King Sites webbplats

GREY KOMBO

Rock: Boglioli Skjorta: Eton Kostym: Oscar Jacobson Skor: Crockett & Jones Slips: Oscar Jacobson Näsduk: Drakes Fotades bärande en riktigt dyrgrip under förra veckan, rocken kommer från det italienska märket Boglioli och är verkligen något utöver det vanliga. Tillverkad i 100% garnfärgad silke och i en helt ofodrad konstruktion som ger rocken en mjuk och […]

Philip Conradsson  |  Publicerad 2016-10-12 11:45  |  Lästid: < 1 minuter

IMG_3292 IMG_3287 IMG_3290 IMG_3288

Rock: Boglioli Skjorta: Eton Kostym: Oscar Jacobson Skor: Crockett & Jones Slips: Oscar Jacobson Näsduk: Drakes

Fotades bärande en riktigt dyrgrip under förra veckan, rocken kommer från det italienska märket Boglioli och är verkligen något utöver det vanliga. Tillverkad i 100% garnfärgad silke och i en helt ofodrad konstruktion som ger rocken en mjuk och följsam passform och en helt unik lyster. Priset på denna skönhet ligger på 30 tusen och är inte något för alla, men för den som verkligen vill ha något extra.


Dela på Facebook
Tweeta