Philip

Philip

Philip

En till King Sites webbplats

WOOLRICH – HÖST/VINTER 16

För hösten släpper Woolrich John Rich & Bros. en helt ny serie jackor där funktionalitet tillsammans med kvalité ligger i absoluta fokus. Genom ett samarbete med det välkända varumärket GORE-TEX® erbjuder varje jacka en gemensam egenskap i dess vattentäthet och vindtäthet som samtidigt andas på ett alldeles ypperligt sätt. Jackorna kommer i två ikoniska modeller […]

Philip Conradsson  |  Publicerad 2016-10-12 17:12  |  Lästid: < 1 minuter

160221_04_0496

woolrich_goretex_detail_1


För hösten släpper Woolrich John Rich & Bros. en helt ny serie jackor där funktionalitet tillsammans med kvalité ligger i absoluta fokus. Genom ett samarbete med det välkända varumärket GORE-TEX® erbjuder varje jacka en gemensam egenskap i dess vattentäthet och vindtäthet som samtidigt andas på ett alldeles ypperligt sätt. Jackorna kommer i två ikoniska modeller "The Mountain Jacket" som är en kortare variant och "The Mountain Parka" som är en längre modell, båda smart skurna för att tillsammans ge bästa möjliga passform och funktion i ett. Jackorna har precis släppts online och finns tillgängliga här!

Dela på Facebook
Tweeta