Philip

Philip

Philip

En till King Sites webbplats

BARON – HUNTSMAN COLLECTION

I början av oktober lanserade den svenska väsktillverkaren Baron en helt ny serie väskor under namnet ”Huntsman Collection”. Kollektionen är inspirerad av den klassiska herrgårdsjakten och innefattar en stor och liten weekendbag, necessär, resegarderob, stövelväska och två olika typer av vapenfodral. Alla väskorna kommer i den klassiska canvaskvalitén men i en helt ny mörkbrun färg […]

Philip Conradsson  |  Publicerad 2016-10-14 15:50  |  Lästid: < 1 minuter

baronhuntsman1 baronhuntsman

I början av oktober lanserade den svenska väsktillverkaren Baron en helt ny serie väskor under namnet ”Huntsman Collection”. Kollektionen är inspirerad av den klassiska herrgårdsjakten och innefattar en stor och liten weekendbag, necessär, resegarderob, stövelväska och två olika typer av vapenfodral. Alla väskorna kommer i den klassiska canvaskvalitén men i en helt ny mörkbrun färg som känns både sober och otroligt elegant. Läderdetaljerna är i vegetabiliskt garvat läder från Tärnsjö garveri och håller absolut högsta kvalité.

Dela på Facebook
Tweeta