Philip

Philip

Philip

En till King Sites webbplats

3 KLASSISKA POLOTRÖJOR FÖR HÖSTEN

// + follow Philip Conradsson on APPRL Ett av de mest behagliga, lättburna och mest stilrena alternativen för höst är den klassiska polotröjan i en tunn merinoullskvalité. Ibland vill man helst skippa den något obekväma kombinationen, skjorta och slips och polotröjan bidrar med värme och komfort utan att man behöver känna sig underklädd. Här är […]

Philip Conradsson  |  Publicerad 2016-10-17 13:51  |  Lästid: < 1 minuter

//

Ett av de mest behagliga, lättburna och mest stilrena alternativen för höst är den klassiska polotröjan i en tunn merinoullskvalité. Ibland vill man helst skippa den något obekväma kombinationen, skjorta och slips och polotröjan bidrar med värme och komfort utan att man behöver känna sig underklädd. Här är tre av mina favoriter för hösten!

StenströmsMorris HeritageOscar Jacobson


Dela på Facebook
Tweeta