Philip

Philip

Philip

En till King Sites webbplats

ENKELT & ELEGANT

// + follow Philip Conradsson on APPRL Avskalat & enkelt är många gånger det bästa alternativet. Här i en av superfin kavaj från Stenströms, varumärket som främst känns igen för sina högkvalitativa skjortor men sedan ett par kollektioner tillbaka även tillverkar ett fåtal noggrant utvalda kavajer för varje säsong. Matcha med en klassisk beige polotröja […]

Philip Conradsson  |  Publicerad 2016-10-21 10:55  |  Lästid: < 1 minuter

//

Avskalat & enkelt är många gånger det bästa alternativet. Här i en av superfin kavaj från Stenströms, varumärket som främst känns igen för sina högkvalitativa skjortor men sedan ett par kollektioner tillbaka även tillverkar ett fåtal noggrant utvalda kavajer för varje säsong. Matcha med en klassisk beige polotröja och ett genomgående svart tema i både skor och accessoarer. Sobert, snyggt och lättburet för många tillfällen!

Kavaj: Stenströms Byxor: Oscar Jacobson Polotröja: Morris Heritage Skor: Loake Väska: Sandqvist Handskar: Boss Glasögon: Nividas  Armband: Thomas Sabo


Dela på Facebook
Tweeta