Philip

Philip

Philip

En till King Sites webbplats

OSCAR JACOBSON SS17

I förra veckan fick jag en närmare presentation av hur Oscar Jacobson vårkollektion kommer att se ut. Vi ser en skön mix mellan hur de klassiskt dressade inslagen möter de avslappnade plaggen på ett otroligt smakfullt sätt. Kollektionen kommer bygga vidare på höstens idévärld där den lekfulla kreatören – arkitekten, är i absoluta fokus. Arkitekten […]

Philip Conradsson  |  Publicerad 2016-10-24 11:00  |  Lästid: 2 minuter

I förra veckan fick jag en närmare presentation av hur Oscar Jacobson vårkollektion kommer att se ut. Vi ser en skön mix mellan hur de klassiskt dressade inslagen möter de avslappnade plaggen på ett otroligt smakfullt sätt. Kollektionen kommer bygga vidare på höstens idévärld där den lekfulla kreatören – arkitekten, är i absoluta fokus. Arkitekten vill eftersträva en tidlöshet som samtidigt känns nytänkande och innovativ.

Dela på Facebook
Tweeta