Philip

Philip

Philip

En till King Sites webbplats

3x FLANELLBYXOR FÖR HÖSTEN

// + follow Philip Conradsson on APPRL Flanellsäsongen har verkligen tagit fart på riktigt och en bättre och snyggare byxa för höst och vinterhalvåret som samtidigt håller värmen är nästintill omöjligt att hitta. Flanellbyxan är även otroligt lättmatchat och går att bära på många olika sätt både till skjorta och udda kavaj, med en enklare […]

Philip Conradsson  |  Publicerad 2016-10-25 10:30  |  Lästid: < 1 minuter

//

Flanellsäsongen har verkligen tagit fart på riktigt och en bättre och snyggare byxa för höst och vinterhalvåret som samtidigt håller värmen är nästintill omöjligt att hitta. Flanellbyxan är även otroligt lättmatchat och går att bära på många olika sätt både till skjorta och udda kavaj, med en enklare rundhalsad tröja eller polotröja. Här är tre av mina favoriter för hösten!

Oscar JacobsonMorrisTiger of Sweden


Dela på Facebook
Tweeta

3x FLANELLBYXOR FÖR HÖSTEN

// + follow Philip Conradsson on APPRL Flanellsäsongen har verkligen tagit fart på riktigt och en bättre och snyggare byxa för höst och vinterhalvåret som samtidigt håller värmen är nästintill omöjligt att hitta. Flanellbyxan är även otroligt lättmatchat och går att bära på många olika sätt både till skjorta och udda kavaj, med en enklare […]

Philip Conradsson  |  Publicerad 2016-10-25 10:30  |  Lästid: < 1 minuter

//

Flanellsäsongen har verkligen tagit fart på riktigt och en bättre och snyggare byxa för höst och vinterhalvåret som samtidigt håller värmen är nästintill omöjligt att hitta. Flanellbyxan är även otroligt lättmatchat och går att bära på många olika sätt både till skjorta och udda kavaj, med en enklare rundhalsad tröja eller polotröja. Här är tre av mina favoriter för hösten!

Oscar JacobsonMorrisTiger of Sweden


Dela på Facebook
Tweeta