Philip

Philip

Philip

En till King Sites webbplats

INSPIRATION: MR JON HAMM FOR MR. PORTER

Skådespelaren John Hamn eller kanske mer känd som karaktären Don Draper från den extremt hyllande serien Mad Men intervjuades och porträtterades nyligen för Mr. Porter. Karaktären Don Draper har blivit en stilikon för många modeintresserade män med en försmak till det mer klassiska herrmodet. Samtidigt kan man inte låta bli att inspireras av den mer […]

Philip Conradsson  |  Publicerad 2016-10-25 16:42  |  Lästid: < 1 minuter

Skådespelaren John Hamn eller kanske mer känd som karaktären Don Draper från den extremt hyllande serien Mad Men intervjuades och porträtterades nyligen för Mr. Porter. Karaktären Don Draper har blivit en stilikon för många modeintresserade män med en försmak till det mer klassiska herrmodet. Samtidigt kan man inte låta bli att inspireras av den mer lättsamma och avslappnade klädsel som visas upp under den djupgående intervjun, se alla bilder och läs intervjun här.

Dela på Facebook
Tweeta