Philip

Philip

Philip

En till King Sites webbplats

FÖR DE KALLA DAGARNA

// + follow Philip Conradsson on APPRL Lager på lager må vara ett otroligt uttjatat utryck med har verkligen sina fördelar när man håller på att frysa ihjäl på väg till jobbet på morgonen. Här i form av en funktionell och stilren dunväst från italienska Aspesi som funkar lika bra över en kavaj eller tröja […]

Philip Conradsson  |  Publicerad 2016-10-26 16:40  |  Lästid: < 1 minuter

//

Lager på lager må vara ett otroligt uttjatat utryck med har verkligen sina fördelar när man håller på att frysa ihjäl på väg till jobbet på morgonen. Här i form av en funktionell och stilren dunväst från italienska Aspesi som funkar lika bra över en kavaj eller tröja som i detta fall, under en rock. Kombinera med en enkel och tidlös brun ullrock, blåa manchesterbyxor och grå polotröja och promenaden till jobbet kommer känns nästintill smärtfri.

Rock: J.Lineberg Dunväst: Aspesi Byxor: Incotex Polotröja: Stenströms Sneakers: John Lobb Väska: Herschel Glasögon: Nividas


Dela på Facebook
Tweeta