Philip

Philip

Philip

En till King Sites webbplats

NYA ARMBAND FRÅN SMYCKA

Man kan aldrig ha för mycket accessoarer att byta med, är själv besatt av olika former av silverarmband och ringar. Det senaste nytillskotten är två armband från Smycka och dess kollektion August, som jag verkligen gillar. Läderarmbandet ger en skön kontrast till den silvriga brickan och varför köra ett armband när man kan köra två? […]

Philip Conradsson  |  Publicerad 2016-10-31 10:17  |  Lästid: < 1 minuter

Smycka.philipconradsson

Man kan aldrig ha för mycket accessoarer att byta med, är själv besatt av olika former av silverarmband och ringar. Det senaste nytillskotten är två armband från Smycka och dess kollektion August, som jag verkligen gillar. Läderarmbandet ger en skön kontrast till den silvriga brickan och varför köra ett armband när man kan köra två? More is more helt enkelt!

I samarbete med Smycka


Dela på Facebook
Tweeta