Philip

Philip

Philip

En till King Sites webbplats

BROWN & BEIGE COMBO

// + follow Philip Conradsson on APPRL Dubbelknäppt känns fortfarande helt rätt och det är få plagg man känner sig lika proper och elegant i. Däremot behöver man absolut inte bära den dubbelknäppta kavajen som hel kostym eller med slips utan funkar precis lika bra till ett par mer lediga chinos eller tvättade jeans. Kombinera […]

Philip Conradsson  |  Publicerad 2016-11-02 11:00  |  Lästid: < 1 minuter

//

Dubbelknäppt känns fortfarande helt rätt och det är få plagg man känner sig lika proper och elegant i. Däremot behöver man absolut inte bära den dubbelknäppta kavajen som hel kostym eller med slips utan funkar precis lika bra till ett par mer lediga chinos eller tvättade jeans. Kombinera med ett par klassiska Chelsea boots och bruna accessoarer för att binda ihop en välkomponerad look i jordnära toner.

Kavaj: Oscar Jacobson Byxor: NN07 Skjorta: Eton Skor: Crockett & Jones Väska: Tiger of Sweden Klocka: Thomas Sabo Parfym: Saint Laurent Hårvax: American Crew Armband: Thomas Sabo


Dela på Facebook
Tweeta