Philip

Philip

Philip

En till King Sites webbplats

SLIPP STRESS OCH JÄKT MED – URB-IT

Ni vet när man har sölat ner sig under lunchen eller fikapausen, ska iväg på middag eller afterwork efter jobbet och har varken tid eller ork att åka hem? Det händer mig ofta, som senast i veckan. Äntligen finns det lösning på problemet vid namn Urb-it. Nyligen lanserade Urb-it sin egna app där ett otroligt brett […]

Philip Conradsson  |  Publicerad 2016-11-03 18:23  |  Lästid: < 1 minuter

Ni vet när man har sölat ner sig under lunchen eller fikapausen, ska iväg på middag eller afterwork efter jobbet och har varken tid eller ork att åka hem? Det händer mig ofta, som senast i veckan. Äntligen finns det lösning på problemet vid namn Urb-it. Nyligen lanserade Urb-it sin egna app där ett otroligt brett utbud i allt ifrån klädesplagg till presenter finns att tillgå. Dessa får du levererade precis dit du vill, till vem du vill, när du vill. Jag har fått möjlighet att ge er läsare en rabattkod på 200kr vid ert första köp genom appen, ladda ner den här och slipp onödig stress och spara din tid till nära och kära istället.

Sponsrat inlägg av Urb-it


Dela på Facebook
Tweeta