Philip

Philip

Philip

En till King Sites webbplats

HÖSTENS HETASTE PLAGG: SHEARLING JACKAN

// + follow Philip Conradsson on APPRL Det absolut mest omtalade plagget den här hösten är shearling jackan som känns hetare än på mycket länge. Den kommer givetvis i många olika utförande men en av mina personliga favoriter kommer från J.Lindeberg i ”jeansjack-modell”. Till det vill man ju självklart bära en grovstickad polotröja, ljusgråa flanellbyxor […]

Philip Conradsson  |  Publicerad 2016-11-08 10:30  |  Lästid: < 1 minuter

//

Det absolut mest omtalade plagget den här hösten är shearling jackan som känns hetare än på mycket länge. Den kommer givetvis i många olika utförande men en av mina personliga favoriter kommer från J.Lindeberg i ”jeansjack-modell”. Till det vill man ju självklart bära en grovstickad polotröja, ljusgråa flanellbyxor och ett par klassiskt bruna Chelsea boots. Snyggt, medvetet och framförallt tillräckligt varmt i kylan!

Shearling jacka: J.Lindeberg Byxor: Morris Polotröja: Zanone Boots: RM Williams Väska: Tiger of Sweden Scarf: Eton Glasögon: Nividas Hudvård: L’Occitane Parfym: Valentino


Dela på Facebook
Tweeta