Philip

Philip

Philip

En till King Sites webbplats

2 x LJUSGRÅA KAVAJER

// + follow Philip Conradsson on APPRL Två fantastiska höstkavajer i två sobra och otroligt lättmatchade ljusgråa toner. Funkar lika bra att klä upp som att klä ner och passar egentligen lika bra för en höst som en vår. Jag matchar dem med ett par mörkgråa eller bruna flanellbyxor, ljusblå skjorta och svarta oxfords. Ni […]

Philip Conradsson  |  Publicerad 2016-11-10 09:57  |  Lästid: < 1 minuter

//

Två fantastiska höstkavajer i två sobra och otroligt lättmatchade ljusgråa toner. Funkar lika bra att klä upp som att klä ner och passar egentligen lika bra för en höst som en vår. Jag matchar dem med ett par mörkgråa eller bruna flanellbyxor, ljusblå skjorta och svarta oxfords. Ni hittar kavajen från Stenströms här och J.Lindeberg här.

Dela på Facebook
Tweeta