Philip

Philip

Philip

En till King Sites webbplats

DEN ULTIMATA KAMELFÄRGADE ROCKEN

// + follow Philip Conradsson on APPRL Den kamelfärgade rocken är verkligen ett nyckelplagg i garderoben, det bärs vanligtvis till gråa flanellbyxor eller ett par tvättade jeans, men andra ord funkar den både uppklätt och nerklätt. Kombinera med ett par mellanbruna läderskor fördelaktigt med en slitstark gummisula som klarar vått och torrt. Rock: Filippa K Byxor: […]

Philip Conradsson  |  Publicerad 2016-11-14 10:54  |  Lästid: < 1 minuter

//

Den kamelfärgade rocken är verkligen ett nyckelplagg i garderoben, det bärs vanligtvis till gråa flanellbyxor eller ett par tvättade jeans, men andra ord funkar den både uppklätt och nerklätt. Kombinera med ett par mellanbruna läderskor fördelaktigt med en slitstark gummisula som klarar vått och torrt.

Rock: Filippa K Byxor: Morris Skor: Crockett & Jones Polotröja: J.Lindeberg Scarf: Eton Väska: Royal Republic Solglasögon: Ray Ban Handskar: Morris Parfym: Saint Laurent Hårvård: American Crew


Dela på Facebook
Tweeta