Philip

Philip

Philip

En till King Sites webbplats

INSPIRATION: MR ANDREW GARFIELD

Den amerikansk födda skådespelaren som är uppväxt i London och förmodligen mest känd för rollen som Peter Parker i Spiderman. Andrew Garfield visar tillsammans med Mr. Porter upp en lättsam och medveten stil där de basplaggen verkligen hamnar i absoluta fokus. Återigen kan vi konstatera att med rätt bas i garderoben går det att kombinera […]

Philip Conradsson  |  Publicerad 2016-11-14 14:00  |  Lästid: < 1 minuter

Den amerikansk födda skådespelaren som är uppväxt i London och förmodligen mest känd för rollen som Peter Parker i Spiderman. Andrew Garfield visar tillsammans med Mr. Porter upp en lättsam och medveten stil där de basplaggen verkligen hamnar i absoluta fokus. Återigen kan vi konstatera att med rätt bas i garderoben går det att kombinera många olika uttryck på ett smakfullt och mycket inspirerande sätt.

Dela på Facebook
Tweeta