Philip

Philip

Philip

En till King Sites webbplats

AW & SHOPPINGKVÄLL MED WOOLRICH

På torsdag bjuder jag tillsammans med Woolrich in för en härlig afterwork/shoppingkväll i butiken i Sturegallerian. Under kvällen kommer jag presentera mina favoriter från höstens kollektion och bjuds det 20% på hela sortimentet. Givetvis bjuder vi även på dryck, tilltugg och skön musik. Vi drar igång kl. 18.00 och kör på fram till 20.00. Skicka […]

Philip Conradsson  |  Publicerad 2016-11-15 14:00  |  Lästid: < 1 minuter

invite stockholm
På torsdag bjuder jag tillsammans med Woolrich in för en härlig afterwork/shoppingkväll i butiken i Sturegallerian. Under kvällen kommer jag presentera mina favoriter från höstens kollektion och bjuds det 20% på hela sortimentet. Givetvis bjuder vi även på dryck, tilltugg och skön musik. Vi drar igång kl. 18.00 och kör på fram till 20.00. Skicka osa till rsvp@presskontakterna.se.

Hoppas vi ses där & varmt välkomna!


Dela på Facebook
Tweeta