Philip

Philip

Philip

En till King Sites webbplats

2 x MANCHESTERBYXOR

En otroligt användbar, skön och snygg byxa för vintern är den något bortglömda manchesterbyxan. Många förknippar nog byxan till något sin pappa, farfar eller morfar skulle bära men med en smalare passform och avsmalnande fot samt ett tydligt pressveck funkar den som ett ypperligt komplement till de klassiska chinosen. Satsa på tidlösa färger i marint […]

Philip Conradsson  |  Publicerad 2016-11-16 09:30  |  Lästid: < 1 minuter

cotton.slacksEn otroligt användbar, skön och snygg byxa för vintern är den något bortglömda manchesterbyxan. Många förknippar nog byxan till något sin pappa, farfar eller morfar skulle bära men med en smalare passform och avsmalnande fot samt ett tydligt pressveck funkar den som ett ypperligt komplement till de klassiska chinosen. Satsa på tidlösa färger i marint eller beigt här är mina två favoriter.

NN07Incotex


Dela på Facebook
Tweeta