Philip

Philip

Philip

En till King Sites webbplats

OSCAR JACOBSON VÅR/SOMMAR 2017

I förra veckan vann Oscar Jacobsson priset som ”Årets designer” på Habits modegala och när vi ser vårens kollektion kan man verkligen förstå varför. Vårkollektionen är en tolkning av den mexikanska modernismen och mycket av inspirationen kommer från den blodröda jorden i Gudalajaraöknen. Likt tidigare säsongen fortsätter tanken kring en mjukare och generösare siluett där […]

Philip Conradsson  |  Publicerad 2016-11-16 14:00  |  Lästid: < 1 minuter

I förra veckan vann Oscar Jacobsson priset som ”Årets designer” på Habits modegala och när vi ser vårens kollektion kan man verkligen förstå varför. Vårkollektionen är en tolkning av den mexikanska modernismen och mycket av inspirationen kommer från den blodröda jorden i Gudalajaraöknen. Likt tidigare säsongen fortsätter tanken kring en mjukare och generösare siluett där kostymen blir ett alternativt vardagsplagg.

Dela på Facebook
Tweeta