Philip

Philip

Philip

En till King Sites webbplats

CASUAL FRIDAY

// + follow Philip Conradsson on APPRL Sportigt, komfortabelt och funktionellt är en svårslagen kombination. Här i en marinblå jacka från italienska Aspesi tillsammans med ett par klassiskt mörkgråa flanellbyxor och blå sweatshirt. Addera svarta accessoarer i handskar och plånbok samt ett par krispiga marinblå mockasneakers och du är redo att tackla vinterkylan på riktigt. […]

Philip Conradsson  |  Publicerad 2016-11-18 10:00  |  Lästid: < 1 minuter

//

Sportigt, komfortabelt och funktionellt är en svårslagen kombination. Här i en marinblå jacka från italienska Aspesi tillsammans med ett par klassiskt mörkgråa flanellbyxor och blå sweatshirt. Addera svarta accessoarer i handskar och plånbok samt ett par krispiga marinblå mockasneakers och du är redo att tackla vinterkylan på riktigt.

Jacka: Aspesi Byxor: Tiger of Sweden Sweatshirt: Sunspel Skjorta: Eton Skor: Buttero Handskar: Boss Korthållare: Sandqvist Armband: Skultuna


Dela på Facebook
Tweeta