Philip

Philip

Philip

En till King Sites webbplats

3 x BEIGE & BRUNA FAVORITER FÖR HÖSTEN

// + follow Philip Conradsson on APPRL Brunt och beigt är två kulörer som gör sig otroligt bra som udda kavaj och funkar om man vill bära kavaj även till jeans och chinos. Fördelaktigheten väljer man ett grövre tyg i ull såsom flanell eller tweed men även bomull kategoriseras i min värld som en lämplig […]

Philip Conradsson  |  Publicerad 2016-11-21 16:30  |  Lästid: < 1 minuter

//

Brunt och beigt är två kulörer som gör sig otroligt bra som udda kavaj och funkar om man vill bära kavaj även till jeans och chinos. Fördelaktigheten väljer man ett grövre tyg i ull såsom flanell eller tweed men även bomull kategoriseras i min värld som en lämplig kvalité(dock något mer passande för en tidig höst eller sen vår). Detaljen kring utanpåliggande fickor bidrag till en mer lättsam och ledigare känsla av din kavaj men är absolut ingen nödvändighet och det funkar precis lika bra med klassiska raka fickor. Här är mina tre favoriter för hösten!

Oscar JacobsonBoglioliCirclo 1901


Dela på Facebook
Tweeta