Philip

Philip

Philip

En till King Sites webbplats

EN KLASSISK SNEAKER I NY TAPPNING

En av Reeboks mest klassiska modeller som också är en av mina personliga favoriter har precis lanserats i en ny spännande tappning. Vanligtvis ser vi denna modell i läder och i visst fall i kombinerad kanvas och mocka. Vi ser nu istället en sneaker i endast mocka och i en och samma genomgående färg vilket […]

Philip Conradsson  |  Publicerad 2016-11-22 10:00  |  Lästid: < 1 minuter

reebookEn av Reeboks mest klassiska modeller som också är en av mina personliga favoriter har precis lanserats i en ny spännande tappning. Vanligtvis ser vi denna modell i läder och i visst fall i kombinerad kanvas och mocka. Vi ser nu istället en sneaker i endast mocka och i en och samma genomgående färg vilket gör den lyxigt nedtonad och en perfekt sko att bära även till kostym.

Dela på Facebook
Tweeta